vineri, 28 martie 2008

Open Source



Campania Pepsi Fotbal de anul acesta a pornit de la raspunsurile pe care consumatorii din toata lumea. le-au dat la intrebarea
"
Dacă ai avea mijolacele şi jucătorii, ce-ai face?”. Au mers catre Pepsi zeci de mii de sugestii. O parte dintre idei s-au concretizat in spot, altele vor fi folosite pentru etichete.
Consumatorii implicati in "Open Source", platforma de comunicare prin care Pepsi si-a propus sa recurga la consumer generated content ideatic, i-au ales pentru a aparea in spot pe : David Beckham, Frank Lampard, Lionel Messi, Ronaldinho, Thierry Henry...
In campanie apar şi trei jucatori ai echipei naţionale de fotbal a României, Adrian Mutu, Ciprian Marica şi Bogdan Lobonţ, propusi, evident de doi fani romani ai Pepsi si ai fotbalului.

Effie 2008 - Presedintele juriului


Juriul festivalului Effie de anul acesta va fi prezidat de Thomas Moradpour.

In calitate de Marketing Director PepsiCo International, Moradpour are in subordine proiecte derulate pentru branduri precum: Pepsi, 7UP, Mountain Dew, Mirinda si o serie de branduri locale care acopera zona pietelor intre Irlanda si Rusia.

Activitatile sale inglobeaza utilizarea tehnicilor mixului de marketing, repozitionarea brandurilor, lansarea de produse, activarea de campanii de marketing 3D. Portofoliul sau profesional cuprinde implementarea noului model de marketing 3D in intreaga Europa, prin relansarea in 2006 a brandului Pepsi in Rusia, Polonia, Romania, UK. Printre alte initiative derulate in calitate de Director de Marketing, se numara implementarea campaniei globale de repozitionare a brandului Pepsi Max, cea mai dinamica zona a portofoliului Pepsi.

Inscrierile la premiile Effie Romania se vor face pana in data de 1 mai 2008 si vor fi centralizate de Millenium Communications - agentia organizatoare, iar castigatorii trofeelor vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere care va avea loc in data de 15 mai 2008.

luni, 24 martie 2008

ametzeli

Campania : Promotie ametitoare, castigi un avion

Agentia : Next Advertising & Cap

Regizor : Radu Muntean
Copywriter Cap : Codin Caradimu
Art Director Cap : Teodor Zugravu
Creative Director Cap : Costin Popescu
Senior Account Executive Next Advertising : Daciana Negoita